Jag håller på att skriva en bok. Den heter Vägen Tillbaka och handlar om självhjälp vid ångestproblematik. Min förhoppning är att ge ut boken själv i en första upplaga, för att sedan sälja in idén till något bra förlag. Du kan stötta detta bokprojekt genom att förbeställa boken HÄR. Det betyder mycket för mig, och kräver runt 40 beställningar för att trycket ska bli av.

Arbetet med boken går bra. Den mesta texten är färdigskriven och nu återstår att finslipa och redigera materialet. Jag är klar med runt 60 av 200 sidor.

Att skriva boken är ett viktigt steg av min karriär där jag har ambitionen att forska och föreläsa om välmående (ur ett psykologiskt perspektiv såklart). Min förhoppning är att sidan www.onlineterapi.nu ska kunna växa och bli ett alternativ för personer som vill lära sig mer om psykologi och självhjälp, samt arbeta med sin psykologiska problematik eller tillstånd.

Nu kan du ladda hem de första 25 sidorna ur boken här. Klicka på bilden nedan för PDF!

Och glöm inte att BESTÄLLA BOKEN! Ett litet steg för dig, ett stort steg för mig. Tack för ordet!