PERSONLIGT BREV

Mitt namn är Mikael Glännström. Jag är 38 år och bor i Krylbo, Dalarna, sedan ett år tillbaka då min fru fick jobb här.

De senaste tre åren har jag arbetat som informationsansvarig på ett företag som heter Custice AB i Sandviken där jag bland annat ansvarade för hemsida, sociala medier, nyhetsbrev och pressreleaser.

Nu söker jag nytt arbete inom området socialt arbete, eftersom jag vill arbeta med människor och välmående som är min stora passion. Jag kan arbeta som administratör, utvecklare, assistent, projektledare eller handledare inom de flesta områden. Den arbetsplats jag letar efter har människor som målgrupp med sitt arbete och syftar till att utveckla sin verksamhet för både personal och kunder/klienter.

Karriärbytet motiverar jag med att jag har fem års universitetsstudier i psykologi och filosofi. Jag har alltid varit intresserad av välmående och människors utveckling eftersom jag tror att det är nyckeln till ett fungerande och växande samhälle.

Som person är jag lugn, analytisk och prestigelös. Jag har lätt för att lära mig nya saker och kan hantera datorer och människor lika bra. På en arbetsplats är jag en uppskattad kollega som bryr mig och är lätt att ha att göra med.

Mitt stora intresse är psykologi och välmående. På fritiden utvecklar jag självhjälp och projekt så att så många som möjligt ska kunna ha möjlighet att må bra och arbeta med sitt eget välmående. Mitt mål är att arbeta med människor och välmående, vilket jag också kämpar hårt för att uppnå. Andra lediga stunder idrottar jag gärna, skriver, träffar vänner eller ser på en bra film.

Hos mig hittar ni också en spetskompetens i att utveckla och utvärdera förebyggande och främjande insatser, vilket de flesta organisationer har ett stort behov av.

Ser fram emot att höra mer om er verksamhet och träffa er framöver.

Med vänlig hälsning,

Mikael Glännström