Twitter har återigen talat och röstat. ”Min muterade blomma” vann mot ”KD – inte i allians med Jesus” med rösterna 7-6. Som ni märkte igår kan jag dock vara snäll och blogga om det sistnämnda i alla fall. Men ta det inte för en vana!!

MIN MUTERADE BLOMMA

Jag gillar blommor. Men något expert är jag inte.

Ja… vad mer finns det att säga? Vissa blommor dör. Jag köper nya… odlar inga egna.

Över till en extraordinär händelse som drabbat mitt vardagsrum! En blomma har muterats.  Eller jag vet inte om muterad är rätt ord, men blomman är i alla fall lik en siamesisk tvilling som sitter ihop i huvudet.

Jag uppmärksammade fenomenet redan när knoppen började komma upp. ”Hur ska detta gå” tänkte jag. Det gick bra.

Jag har några frågor kring detta.

1. Är det ovanligt?

2. Bör jag ta hand om blomman på nåt särskilt sätt nu?

3. Hur stor är sannolikheten att detta sker igen, med min blomma?

4. Kan jag på något sätt tjäna pengar på det här?

5. Vad heter blommorna?

Något mer har jag egentligen inte att säga. Titta på bilderna och sug upp det abnormala ni var ute efter.

IMG_5205

Den muterade blomman.

IMG_5209

Den muterade blomman, bakifrån.

IMG_5210

En blomma som inte är muterad.

IMG_5213

Bonusblomma.