LYXFÄLLAN GER UPP

Lyxfällan får för första gången ge upp när Dennis vägrar sälja sin racing-bil. Dennis menar att Lyxfällan är ett bluff och båg program. Det stämmer delvis. Men visst får deltagarna hjälp. De får massa bra erbjudanden att sälja saker, de får presenter, och de får hjälp att baka ihop alla smålån till ett jättestort lån.

CAREMA I BLÅSVÄDER

Carema är ett företag som vårdar äldre. Tyvärr vill ägarna hellre ha vinst än att vårda de äldre på ett bra sätt. Detta stärker min tes om att privat vård har baksidor som skuggar fördelarna med konkurrens. Å andra sidan förstår jag inte hur äldreboenden kan vara som isolerade öar, som ingen märker negativa händelser innan det är för sent? Vi borde bry oss mer om de äldre. Det är VÅR brist på omtanke, som gör att svinaktiga företag som Carema kan härja fritt.

ZLATAN GER NY INTERVJU

Zlatan har varit pratglad sista tiden i samband med sin bokrelease. Vad jag förstår så går stora delar av boken ut på att alla som inte håller med Zlatan är dumma på ett eller annat sätt? Ändå intressant att läsa om stora egon som stöter samman i de största fotbollsklubbarna. Har ännu inte bestämt mig för om jag vill läsa boken eller ej…