Nu har jag dragit igång första studiecirkeln med hjälp av RSMH, ABF och NSPH. Cirkeln har ett generellt fokus på självhjälp och välmående, men det kommer handla mycket om vardag, situationer och känslor som det verkar just nu. Det känns väldigt spännande att leda gruppen och det känns även bra nu efteråt att vara igång. Någon nervositet har jag inte känt, vilket är lite överraskande.

Den här studiecirkeln är väldigt viktigt för mig eftersom det är det första praktiska steget i ”min verksamhet”. Tidigare har jag mest ägnat mig åt programutveckling och teori, men det är viktigt (i alla fall för mig) att också vara ute bland människor och föra dialog. RSMH (Riksförbundet för Social och Mental Hälsa) har en lokalförening här i Örebro dit personer kan vända sig för att hitta nya vänner och aktiviteter.

Cirkeln kommer hålla på i 12 veckor och jag hoppas att deltagarna kommer få ut någonting utav den.

I övrigt går arbetet med boken vidare.

Förbeställ den och stötta min framtid HÄR!