Jag brukar ofta prata om kapitel. När en typ av vardag övergår till en annan. Förändring. Paradigmskifte. Just nu är jag inne i en sådan period.

Jag har fått praktik hos Personalstrategerna med att utvärdera och utveckla verksamheten. De sysslar med jobbcoaching och rehabilitering. Rehabilitering handlar om att må bättre och där har jag mycket att dela med mig av. Det ska bli en spännande praktik.

Utöver detta jobbar jag ibland också med konsultverksamhet i att analysera data och skriva rapport. Då och då är jag studiecirkelledare för en självhjälpsgrupp.

Manuset till min självhjälpsbok är nästan färdigt och jag känner mig sugen på att föreläsa om psykologi och välmående. Projektet http://www.onlineterapi.nu väntar på att utvecklas och mina drömmar om att forska om välmående brinner fortfarande

Det känns som att denna period är min sista chans att komma igång med någon sorts ”karriär”. Sumpar jag denna möjlighet får jag nog omprioritera mina mål i livet.

Alla förändringar i livet väcker många känslor och tankar. Framförallt känner jag just nu en väldigt stark vilja. Och nyfikenhet.

Det kommer bli ett balanserande mellan kärlek, sysselsättning, vänner/fritid och viktig egentid.