Nejdå, bloggen är inte död. Den tar sig bara en liten vila.

Just nu håller jag på att skriva på masteruppsatsen för fullt. Den ska vara inlämnad om drygt tre veckor. Jag tror jag kommer hinna klart tills dess. Skrivandet gör att jag inte får mycket annat sug över till att blogga. Jag blir helt enkelt trött på tangentbordet.

I alla fall. Det har hänt lite saker sedan sist. Jag och min fästmö ska flytta! Från 35 till 98 kvadrat. Ska bli skönt. Speciellt med ett kontor. Har även sökt ett par doktorandtjänster som jag hoppas på till hösten. I sommar är studierna klara och jag behöver hitta ett arbete. Hårda bud i Mellerud, som uttrycket säger.

Vårt lag Brickebacken IF gick upp en division till trean, trots att vi bara kom trea i kvalgruppen. Får se om jag kan spela nästa säsong. Känner mig i hyfsad fysisk form fortfarande.

De flesta som skriver uppsats oroar sig nog för själva uppsatsen. Jag oroar mig mest för vad som ska hända efter uppsatsen. Då börjar ett helt nytt liv känns det som. I alla fall när det gäller vardagliga rutiner. Det är bara att välkomna dagen som den kommer och se till att inte bli förslappad. Men jag är ganska ivrig med att komma igång med min forskning, så jag hoppas på det bästa.

Studentlivet är definitivt slut nu. Nu börjar vägen till professorlivet.