Calls for Help

Tidigt i morse satt jag på mitt kontor och arbetade. Då hörde jag några måsar som förde ett väldans liv. Det visade sig att de hade fått ungar. Dock såg jag bara en unge, som hade promenarat ut på kanten av hustaket.

Contemplating Existance

Fågelungen verkade fundera lite över sin existens och var mycket nyfiken på att titta ner över kanten på hustaket.

Dont Jump!

Plötsligt tog den ytterligare ett skutt framåt och balanserade vågat på kanten.

Suicidal Bird

Fågelungen halkade till! Och rullade mellan liv och död.

Made it This Time

Som tur var landade den på rätt sida om kanten, till den oroliga måsförälderns glädje.

Watching Eyes

Men ungen gav sig inte och promenare raskt upp på samma plats igen, trots föräldrarnas protester.

Balance Between Life and Death

Fågelungen vågade sig återigen ut på kanten och balanserade på nytt mellan liv och död.

In Memory of a Little Fighter

Den här gången hade inge fågelungen turen på sin sida. Den halkade över kanten och föll förmodligen runt 8 meter. Om den klarade sig eller ej, vet jag inte. Men det var ett riktigt morgondrama för mig här i den nya lägenheten.