Igår var det en så kallad städ- och tvättdag. De dagarna brukar oftast handla om endast städning och tvättning. Resten fylls ut av TV-tittande. Under lördagen var jag dock ganska produktiv och färdigställde en projektplan till onlineterapi. Denna projektplan ska ligga till grund för mitt sökande efter finansiärer. Jag tänker kontakta kommuner och föreningar för att försöka få till samarbeten och finansiell stöttning. Att hinna finansiering till ett projekt är dock oftast ett socialt äventyr. Som jag måste lära mig någon gång… så varför inte nu.

Dagen har jag spenderat på att jobba (dvs på hemsidan och skriva lite och så…) och fundera på arbetsmarknadspolitik. Det är min uppfattning att alla borde ha en medborgarlön och ett samhällsnyttigt arbete, som en sorts grundtrygghet. Vad man vill göra därutöver, eller istället, är såklart valfritt. Bråkigare än så är jag inte.

Idag var det träningsmatch istället för träning. Jag kände mig pigg. Gjorde en fin tunnel. Men tyvärr inget mål. Är ju trots allt defensiv center. Vi förlorade med 8-7, men gjorde ändå en hyfsad insats med tanke på att vi hade några spelare borta.

Dagarna går väldigt fort just nu. Snart vår tror jag. Fick mina två första välmåendepoäng för att jag gick upp 08.00 idag också! Är verkligen morgontrött…

Dagens Välmåendepoäng: gick upp 08.00 (2p), blogginlägg (1p), tränat innebandy (2p), ätit lagad mat (1p), jobbat ett par timmar (2p) = 8p

Dagens Humör: 74 av 100. På bra humör och taggad på matchen.

Dagens Produktivitet: 51 av 100. Helt ok dag ändå, men framöver vill jag höja produktiviteten något…