En märklig dag igår. Kände mig ganska pigg under dagen, men fick en dipp på kvällen. Utan förvarning slog den till. Hopplösheten över att vara arbetslös. Nu har jag visserligen projekt för mig, så det går ingen nöd på mig, men när jag börjar tänka på arbete och inkomst så blir jag lätt deppig. Speciellt när jag vill så mycket. Först kommer ilskan. Sen blir jag deppig. Sen tänker jag ”nä, nu jävlar”. Så det håller sällan i sig längre perioder.

Jag har alltid haft svårt att hitta jobb. De jobb jag söker är oftast olika administrativa tjänster. Dessa tjänster tillsätts ofta av någon annan, som har lite arbetslivserfarenhet. Mitt CV saknar tyvärr sådan erfarenhet. Jag förstår om de anställer en nyexad 25-åring (även om det är tufft för dessa också!). Men en nyexad 35-åring har inte lika starka kort på handen.

I övrigt var det en ganska seg dag igår. Passade på att rensa datorn från gammalt skräp. Sånt tar tid. På kvällen och natten ägnade jag mig åt politisk tankesmedja. Jag har ju mina visioner om ett samhälle som baseras på medkänsla, disciplin och rationalitet. Ett sådant frö behöver planteras någonstans. Kommer skriva mer om det framöver, under politik.

Idag är jag på mycket bättre humör. Mer om det senare.

Dagens Välmåendepoäng: blogginlägg (2p), handlat (1p), ätit lagad mat (1p), jobbat ett par timmar (2p) = 6p

Dagens Humör: 32 av 100. En rejäl dipp på kvällen.

Dagens Produktivitet: 28 av 100. Ganska slö dag av mig.