Jag var på väg upp ur sängen klockan nio när min fru med sitt dåliga inflytande sade ”nej, gå inte”. Kvar låg jag en stund och råkade somna om till halv elva.

Idag hade jag ett stort projekt för mig: att laga storkok. Inspirerad av kinamat, köpte jag smör och vitlök som allt skulle fräsas i. Champinjoner, wokgrönsaker och kyckling. Jag tänkte köpa corn först, men efter en titt på priset, så valde jag kyckling, fattig som jag är. Men jag är en aspirerande vegetarian och kommer sluta äta kött när jag har tillräckligt med energi..

I alla fall. Det gick bra med storkoket. Woken fyllde jag sedan på med couscous. Det blev åtta portioner. Min fru brukar alltid störa mig när jag lagar storkok. För mig kräver storkok FULL KONCENTRATION och ensamhet i köket. Disken efteråt kräver lite tid i blöt också..

Det har varit en lugn dag idag. Lite tråkig dag faktiskt. Lite väl passiv dag av mig. Borde gjort mer av den. Men ett storkok blev det av i alla fall.

Dagens Välmåendepoäng: handla (1p), blogginlägg (1p), storkok (5p), diska (1p), jobbat ett par timmar (2p) = 10p

Dagens Humör: 62 av 100. Ganska seg dag.

Dagens Produktivitet: 37 av 100.