Den positiva sömntrenden håller i sig. Idag gick jag upp 09.00! Ett par timmar senare var det dags för mig att åka skridskor och spela lite hockey. Jag kommer inte ens ihåg när jag gjorde detta senast, men det var väl någon gång för 10 år sedan.

Det är väldigt svårt att spela hockey. Lustigt nog har jag bättre balans, desto snabbare jag åker. Tyvärr kan jag inte svänga höger och inte heller bromsa. Åkningen gick bra till slut och jag undkom utan skador. En annan i laget hade inte lika mycket tur och fick en puck rakt mellan ögonen. Inga stygn, vad jag vet.

Eftermiddagen bjöd på en promenad in till stan och ett besök på arbetsförmedlingen. Jag blir deprimerad bara jag ser arbetsförmedlingens logga. Det är ett hemskt ställe. Men men… dit måste man som arbetslös och det är jag officiellt numera från och med den 4:e januari. Min starta-eget period är över. Det funkade inte på heltid.

Under kvällen har jag jobbat ett par timmar med hemsidorna. Senare ikväll börjar en spännande semifinal i JVM mellan Sverige och Finland. Matcher som gäller något är alltid roligt att se.

Tisdagar är som pausmusiken i hissar.

Dagens Välmåendepoäng: upp 09.00 (1p), hockeyträning (2p), möte (2p), blogginlägg (1p), jobb (2p) = 8p

Dagens Humör: 78 av 100. Pigg och glad större delen av dagen.

Dagens Produktivitet: 46 av 100. Ganska aktiv hela dagen.