Tvåtusentretton var ett bra år för mig, förutom att frun upptäckte och till slut opererade bort en tumör i magen. Under 2013 har jag arbetat upp min arbetskapacitet från 25 till 100 procent. Det har dessutom gått bra!

Största delen av energin under 2013 har gått åt till jobb. Jobb är ingenting jag gör kraftlöst. All typ av disciplin och uppgifter tar mycket kraft ifrån mig som är disträ och lat.

Det är disciplinen som står i fokus under 2014. Nu ska jag fokusera på att komma upp i riktigt bra produktivitet på jobbet. Hittills har den varit OK, men nu ska den upp till BRA. MYCKET BRA, får komma så småningom när alla omständigheter stämmer in.

Jag är verkligen glad över att ha ett arbete som jag trivs med och som jag kan utvecklas med. 2014 ser ljust ut, även för Custice, som är företaget jag jobbar för.

Det finns ingen vits med att ge nyårslöften. 90 procent spricker ändå. (ovetenskaplig uppskattning). Istället har jag ambitioner, massor av sådana. Äta nyttigare. Laga mer mat. Löpträna och styrketräna. Socialisera mera.

Utöver detta är det också min ambition att utveckla min roll som välmåendeaktivist och mina ideal som buddhist. Låter det lagom flummigt? Bra! För jag vet inte i detalj vad det innebär.

Jag önskar Er alla den bästa av fortsättningar av 2014, vad ödet än kastar på er. Oavsett om det blir lidande eller lycka på vägen, så sker utveckling. Av denna behöver vi ta lärdom.