Det är snart november. Löven ligger i gulbruna högar och börjar förmultna. Snön är på ingående. Vintern är här.

Denna vinter kommer bli en spännande vinter. Min anställning på Custice har precis dragit igång på heltid. Som ett led till att satsa mer på arbetet kommer jag övernatta i Sandviken två nätter i veckan. Till en början på vandrarhem. Det blir ett sorts halvt veckopendlande. Det känns ganska lagom att jobba på plats i Sandviken tre dagar i veckan, och jobba hemma resten av tiden.

Jag har lagt innebandyklubban på hyllan eftersom jag inte kan satsa ordentligt med mitt pendlande. Någon ny aktivitet ska därför köras igång. Styrketräningen kanske ska återupptas?

Mina arbetsuppgifter på Custice är mycket stimulerande. Jag jobbar främst med hemsidan, sociala medier och pressreleaser, men ägnar mig också åt projektarbete och strategiska frågor. Framtida kampanjer och marknadsföring kommer bli en rolig utmaning.

Övriga projekt är för tillfället lagda åt sidan, men jag vill fortfarande doktorera i välmåendeforskning, föreläsa, och ge ut min självhjälpsbok.

I slutet av november åker jag till Göteborg och hälsar på lite folk. I slutet av december drar jag och frun iväg till Gran Canaria och firar fruns examen och lyckade operation. En sväng till Karlstad och Öland före och efter resan blir det också.

Sen är det ett nytt år.