Har precis avslutat dagens tvättning. Det brukar gå smidigt, men eftersom min fru är fem gånger mer effektiv än mig så kan hon ibland irritera sig på min långsamhet. Gud förbjude om jag tar för lång tid på mig vid torkskåpet. Jag gillar dock att göra saker långsamt. Varför stressa sig igenom livet?

Morgonen började 10.30 idag. Inga insamlade poäng för tidig uppgång, med andra ord… Än dock en timme tidigare än igår. Får se om jag lyckas komma upp 09.00 imorgon? Vem vet. Absolut inte jag.

Förvänta er inte att denna dagbok ska vara fylld av spännande dagliga äventyr. Idag har jag jobbat ett par timmar med hemsidor och tränat första innebandyträningen detta år. Förutom det, har det gått segt. Men jag jobbar på det. Tror jag..

Ikväll har jag inte varit särskilt TV-sugen. Men nu ska jag titta på en NFL-match. 2012 känns fortfarande lite ”holiday”?

Dagens Välmåendepoäng: Tvätta (3p), Innebandyträning (2p), Jobb 2h (2p), Blogginlägg (1p) = 8 poäng

Dagens humör: 71 av 100. Bra, men lite rastlös…

Dagens produktivitet: 35 av 100. Några positiva ansatser till att producera något.